Autogiro

Självklart vill vi att det ska vara enkelt för dig att vara kund hos oss. Därför erbjuder vi dig att ansluta dig till autogirot. Anmäler du dig till autogirot kommer dina betalningar att dras från ditt konto automatiskt. Det enda du behöver göra är att se till att det finns pengar på ditt konto

Du kommer att i god tid före betalningsdag få ett skriftligt besked om hur mycket som kommer att dras från ditt bankkonto. Inga pengar kommer att dras från ditt konto utan att du vet om det. När du är ansluten till autogirot behöver du inte oroa dig för att missa någon betalning.

Vi ser till att betalningen alltid görs på rätt dag, varken för tidigt eller för sent. Du riskerar ingen dröjsmålsränta eller förseningsavgift. Ska du t.ex. resa bort på semester behöver du inte betala långt i förväg utan kan behålla pengarna där de ger ränta, på bankkontot.

Du behöver inte fylla i och posta några blanketter varje gång du ska betala. Det enda du behöver göra just nu är att fylla i och skriva under din anmälan till autogirot, sedan tar vi hand om resten, månad efter månad så länge du själv vill. Blanketter finns på Nykvarnsbostäders kontor.

AB Nykvarnsbostäder, Norra Stationvägen 26, 155 33 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50,  E-post info@nybo.se