TV och Bredband

Nykvarnsbostäder har kommunikationsoperatören Zitius. Det innebär att du som boende hos Nykvarnsbostäder fritt kan välja från ett brett utbud av leverantörer och tjänster.

Din bostad har tillgång till Tjänsteportalen zmarket Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. – en enkel och användarvänlig portal med ett brett utbud av marknadens största leverantörer av bredband, TV och telefoni. Här hittar du all information du behöver om de olika tjänsterna samt kontaktuppgifter till alla levernatörer. Har du svårt att välja tjänst eller vill rådgör om vilken hastighet på bredbandet, tv paket som bäst passar dina behov? Ring bredbandsrådgivarna på 010- 130 79 79 de hjälper dig.
Beställ här på tjänsteportalen zmarket Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om det är fel på det bredband du har, kontakta din bredbandsleverantör.

Kabel-tv-leveransen är från Boxer.

Om det är fel på TV-kanalerna, Kontakta Boxer Tel: 0771 73 74 75
Om så krävs, uppge Nykvarnsbostäders Nätverks-ID NW00302.
Boxers TV-kanal paket Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Maskinförarevägen 52-60 har vi kollektiva tjänster från Telia. För att få tillgång till dem måste du först aktivera dem. Det gör du här: Telia/Aktivering. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Om du önskar fler kanaler eller vill felanmäla TV eller Bredband så kontaktar du Telia på telefon 90200 eller Telias hemsida, support  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


AB Nykvarnsbostäder, Norra Stationvägen 26, 155 33 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50,  E-post info@nybo.se