Nyhetsarkiv- äldre nyheter


 • Öppettider i påsk
  Skärtorsdag, 1 april, stänger Nybos kontor och växel klockan 13.00. Sedan har vi stängt över påskhelgen, långfredag till och med annandag påsk. Vid akuta ärenden under denna tid hänvisar vi till Fastighetsjouren. Från och med tisdag den 6 april har vi öppet som vanligt igen.Glad Påsk önskar Nybo!
  Läs mer

 • Tvättstuga Gammeltorpsvägen 1
  Från och med i dag kan ni använda tvättstuga 2. Tvättstuga 1 kan användas från och med i morgon med en fungerande tvättmaskin, den andra tvättmaskinen är beräknad att installeras under nästa vecka.
  Läs mer

 • Påminnelse om hur vi följer folkmyndighetens riktlinjer
  Med anledning av Coronaviruset och den ökade smittspridningen, fortgår Nykvarnsbostäder med skärpta rutiner.
  Läs mer

 • Ekonomichef sökes
  Nykvarnsbostäder söker en ekonomichefVi söker en erfaren ledare med strategisk höjd, ett drivet och lyhört ledarskap med förmågan att axla ansvaret för att vidareutveckla Nykvarnsbostäder ekonomifunktion.Läs mer under fliken Lediga jobb
  Läs mer

 • På gång på Skogsvägen 3-27
  Eftersom husen och flera av lägenheterna på Skogsvägen 3-27 har stort behov av renovering har Nybo undersökt olika alternativ för att möta detta.Vi har bland annat tittat på vad det skulle innebära att genomföra en fullständig renovering av fastigheten/byggnaderna och har sett att kostnaden är nästintill lika stor som att bygga helt nya hus.Genom att bygga nytt kan vi även nå högt ställda krav på energieffektivitet och förbrukning vilket är i linje med våra egna och Nykvarns kommuns miljömål. Helt nya hus och lägenheter skulle också möjliggöra en ordentlig standardhöjning och öka tillgängligheten med hissar i alla hus!Nybos styrelse har därför tagit ett beslut om att bygga 105 helt nya lägenheter på samma plats. Kommunstyrelsen och kommunfullmäktige tar slutgiltigt beslut senare under våren.Projektet beräknas kunna starta under senhösten 2021 och byggnationen kan i så fall vara klar till slutet av 2023.
  Läs mer

 • Lediga jobb
  Säsongsarbetare och Anläggningsarbetare sökes till Nykvarnsbostäder.Läs mer under fliken Lediga jobb.
  Läs mer

 • Fällning av björk
  En björk kommer att fällas vid Gammeltorpsvägen 1. Orsaken är att den har ett angrepp av tofsskivling.
  Arbetet med fällningen och borttagningen av björken kommer utföras under vecka 5 och utföras av vår parkavdelning.

  Läs mer

 • Lediga lokaler och extraförråd
  Behöver du en mindre lokal eller ett extra förråd?
  Just nu har Nybo lediga lokaler och extraförråd för uthyrning.
  Kontakta kundservice vid inresse.
  Mail: info@nybo.se
  Telefon: 08-5550 1450

  Läs mer

 • Nya hyrorna för 2021 är klara
  AB Nykvarnsbostäder och Hyresgästföreningen region Stockholm har träffat en överenskommelse för hyrorna 2021. Uppgörelsen innebär en hyreshöjning på 0,96 procent från 1 februari 2021. Hyreshöjningen beror bland annat på ökade taxor. Parkeringsplatser, carport och garage kommer inte att höjas i samband med den årliga höjningen.
  Läs mer

 • Stämningsfullt till första advent
  Nu är julgranarna på plats och även dekorationerna i form av två lysande rådjur som vi har placerat ut på Gammeltorpsvägen 1. Vi hoppas att de lyser upp fint i vintermörkret och att de sprider härlig julstämning till er alla.
  Läs mer

AB Nykvarnsbostäder, Norra Stationvägen 26, 155 33 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50,  E-post info@nybo.se