Nyhetsarkiv- äldre nyheter

 • 2019-10-26
  Passa på att tycka till  
  Hittills har 44.1 procent av våra hyresgäster svarat på Aktiv Bo-undersökningen som vi delade ut i slutet av september. Kanske hör du till dem som ännu inte hunnit svara. Då hoppas vi att även du vill ta dig tid att komma med synpunkter, ris och ros. Att så många som möjligt svarar på enkäten är viktigt för oss på Nybo, och vi ser fram emot ditt svar.
  Läs mer
 • 2019-10-26
  Höstsysslor på Gata Parkavdelningen

  Bryggorna tas upp Nu är det slutbadat för i år, i alla fall från bryggorna vid våra allmänna bad. I veckan har park/gata-avdelningen tagit upp bryggorna för säsongen, men till våren placeras de självklart ut igen – precis som vanligt.Dags att ta bort löven Marken täcks nu av mängder av löv runt om i kommunen, och det är dags för parkavdelningen att ta upp massorna. Denna höst går det förhoppningsvis extra bra, avdelningen har nämligen hyrt en helt ny maskin för ändamålet.Ny plantering på Dammköksvägen Parkavdelningen har nu fixat till en ny plantering, på Dammköksvägen bakom Turingeskolan. 700 småplantor har satts i jorden, liksom ett antal buskar.
  Läs mer
 • 2019-10-26
  Storstädning och utbildning

  Storstädning av idrottshallar Nu stundar terminens höstlov och då brukar vi på lokalvårdsavdelningen passa på att storstäda. Denna gång är det idrottshallarna på Turingeskolan och Lillhagsskolan som får lite extra omsorg.Utbildning för vikarier Att städa handlar inte bara om att kunna hålla rent. Det är också viktigt att veta hur alla maskiner fungerar, att man städar ergonomiskt rätt och har ett bra samspel med både kunder och arbetslag. Därför anordnar nu lokalvårdsavdelningen utbildning för alla vikarier.
  Läs mer
 • 2019-10-20
  Dags för årets storstädning
  Nu har den årliga storstädningen påbörjats i våra hyresfastigheter. Som vanligt innebär det trapphusstädning samt fönsterputs. Senare kommer även alla tvättstugor att städas.
  Läs mer
 • 2019-10-20
  Uppfräschning med nya växter
  Nu rustas delar av den gamla villatomten på Lundavägen 20 upp. Parkavdelningen tar bort uttjänt växtlighet och förbereder platsen inför våren då ny plantering ska komma på plats. Även Stålbruksparken ses över. Gamla plantor tas bort och ersätts av nya buskar och perenner. Nya lökar har också stoppats i jorden, så till våren blir det extra tjusigt på platsen.
  Läs mer
 • 2019-10-20
  Ny minipark på gång
  Just nu färdigställer Nybos parkavdelning en ny minipark i Ladvreta, det nya området vid Brokvarn. Miniparken förses med ett gungdjur, sittplatser och pollare med belysning.
  Läs mer
 • 2019-09-24
  Dags för Aktivbo
  Onsdag den 25 september delar vi på Nybo personligen ut undersökningen Aktiv Bo till alla er hyresgäster. Då kan ni också ta tillfället i akt att ställa frågor till oss om ni har några undringar. Är ni inte hemma lämnar vi undersökningen i brevlådan. Hoppas sedan att ni vill ta er tid att svara på frågorna, det betyder jättemycket för oss att få veta vad ni tycker och vad ni vill att vi ska bli bättre på.
  Läs mer
 • 2019-09-09
  Välkommen på Öppet Hus
  Den 20 september, 12.00–15.30, har vi Öppet Hus i våra nya, fina lokaler på Norra Stationsvägen 26. Klockan 12 bjuder vi på en lättare lunch, och klockan 13 är det dags för rundvandring. Klockan 14 presenterar vi sedan våra olika verksamheter och bjuder samtidigt på fika. Välkomna! Meddela oss om du kommer, senast den 12 september, till info@nybo.se
  Läs mer
 • 2019-08-15
  Här finns lediga jobb
  Nybos lokalvårdsavdelning behöver förstärkning. Det finns två deltidstjänster, cirka sex timmar/dag, som ska tillsättas, och vill du hellre bara arbeta då och då finns även möjlighet att söka jobb som timvikarie. Mer information om de olika tjänsterna hittar du under fliken ”Lediga jobb” här på hemsidan.
  Läs mer
 • 2019-08-15
  Fullt upp med flyttbestyr
  Som vi berättat tidigare har Nybos kontor nu tagit plats i de nya lokalerna på Norra Stationsvägen. Men ännu återstår en del bestyr innan all personal är på plats. Just nu pågår intensiva dagar för fastighetsavdelningen som flyttar hit från Lundavägen, och gata/park-avdelningen som tömmer sina lokaler och flyttar in här i de nya. Under flytten kan det dock ta lite extra tid att åtgärda eventuella felanmälningar, något vi hoppas att ni har överseende med. Kontoret har i alla fall öppet som vanligt och ni är varmt välkomna att kontakta oss.
  Läs mer

AB Nykvarnsbostäder, Norra Stationvägen 26, 155 33 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50, Fax: 08-552 402 66, E-post info@nykvarnsbostader.se