Nybo
Nykvarns kommun

Nyhetsarkiv- äldre nyheter

 • 2018-11-23
  Uppfräschning av parkdel
  På baksidan av huset på Lundavägen 20 har det funnits en ”bortglömd” liten parkdel vid berget till höger. Nu ska parkavdelningen se till att hörnan får nytt liv; bland annat genom att lägga grus på en del av stigen som leder dit – samt plantera en Rhododendronbuske.
  Läs mer
 • 2018-11-23
  Tydligare p-platser
  Markeringarna runt parkeringsplatserna som tillhör Järnavägen 5–7 har med tiden blivit svåra att se. Men nu blir det ändring på den saken. Inom en snar framtid ska markeringarna få ny färg så att de återigen blir ordentligt tydliga för dem som ska parkera där
  Läs mer
 • 2018-11-09
  Angripen grönska
  Några av björkarna på baksidan av Gammeltorpsvägen 1A–F är dessvärre i så dåligt skick att de måste tas bort. De angripna och ruttna träden kommer dock att ersättas med nya. Lite si och så med grönskan är det även intill den nya grillplatsen på Lundavägen 20. Häcken som vetter mot Järnavägen ska nu därför gallras ur och ersättas med nya plantor.
  Läs mer
 • 2018-11-09
  Extra städning pågår
  Efter den senaste Aktiv Bo-undersökningen bestämdes att källare och vindar i våra hyreshus skulle få en rejäl storstädning, med uppföljande sopning fyra gånger per år. Själva storstädningen genomfördes på de allra flesta håll redan i somras, och nu hälsar lokalvårdsavdelningen att det är dags för den första uppföljande sopningen. Dessutom genomförs storstädning i de fastigheter som ännu inte åtgärdats.
  Läs mer
 • 2018-11-07
  Vattenläcka vid Tjäderspelsvägen
  En vattenläcka har uppstått vid Tjäderspelsvägen. Det rör sig om en mindre ledning och vi räknar med att ingen ska behöva bli utan vatten. Reparation påbörjas under kvällen och natten. För säkerhets skull är tappställen för dricksvatten uppställda på Tjäderspelsvägen 34 och 39
  Läs mer
 • 2018-11-06
  Zitius blir Nykvarnsbostäder nya kommunikationsoperatör
  Zitius kommer som ny kommunikationsoperatör att hantera bredbandet med tjänster som t.ex. tv och telefoni, genom ett så kallat öppet fibernät för Nykvarnsbostäder.
  Läs mer
 • 2018-11-05
  Målning på gång
  De två trapphusen på Järnavägen 5–7 ska målas om. Just nu pågår förarbete med att bestämma färgsättning, exakta ytor som ska åtgärdas med mera. När själva målningsarbetet ska börja är dock inte fastställt ännu. Ny information kommer så snart datum är bestämt. 
  Läs mer
 • 2018-11-05
  Ny driftansvarig för våra lokaler
  Lars Tuhkasaari, som tidigare ansvarat för våra verksamhetslokaler, går vidare till en tjänst som fastighetsskötare. Nu tar i stället Björn Wredenmark över den dagliga driften för lokalerna. Ni som vill göra en felanmälan går tillväga på samma sätt som tidigare, alltså via kundservice eller Nybos hemsida. 
  Läs mer
 • 2018-10-26
  Betala hyran med e-faktura
  Nu kan vi på Nybo erbjuda alla ett enklare sätt att betala hyran på, via e-faktura. Är du intresserad av att betala på detta sätt anmäler du det till din bank som i sin tur meddelar oss. Därefter kan vi lägga in det i vårt system och du får sedan en e-faktura till din internetbank.
  Läs mer
 • 2018-10-26
  Höstlov och storstädning
  Nu när det dags för eleverna att ha höstlov passar lokalvårdsavdelningen på att städa lite extra i skolorna. Förutom storstädning blir det dessutom extra golvvård på Turingeskolan. 
  Läs mer
AB Nykvarnsbostäder, Mikael Wincklers väg 9, 155 30 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50, Fax: 08-552 402 66, E-post info@nykvarnsbostader.se