Nyhetsarkiv- äldre nyheter

 • 2019-07-22
  Regnbågsflaggor för mångfald
  Både Nybo och Nykvarns kommun värnar om mångfald och människors lika värde. Därför hissas i dag regnbågsflaggor på ett 20-tal platser runt om i kommunen vid både skolor, förskolor, äldreboenden och i våra bostadsområden. Flaggorna kommer sedan att vara på plats i tre veckor framåt, och då alltså även under Stockholm Pride som startar på måndag 29/7.
  Läs mer
 • 2019-07-17
  Lediga Jobb
  Lokalvården söker nya medarbetare. Titta under länken "Lediga jobb " till höger
  Läs mer
 • 2019-06-24
  Sommartider
  Nu stundar semestertider, och vi vill passa på att önska er alla en riktigt trevlig sommar! Vi vill också påminna om att våra öppettider är begränsade under vissa perioder.Vecka 27–28 har vi öppet måndag–fredag kl. 8 –15vecka 29–31 öppet kl. 8 –12Vi ber er även ha överseende med att det under sommaren kan ta lite längre tid att åtgärda anmälda fel.
  Läs mer
 • 2019-06-24
  Sommarjobbare på plats
  Liksom tidigare får Nybo även i år hjälp av sommarjobbande skolungdomar. Första gänget, av totalt tre, är nu på plats och har börjat med att rensa vid äldreboendet Lugnet samt vid tågstationen, och därefter tar de itu med våra bostadsområden och förskolor. Sammanlagt kommer de att arbeta i tre veckor innan det är dags för nästa gäng att ta vid.
  Läs mer
 • 2019-05-31
  Dags för första sommarblommorna
  Nu har parkavdelningen påbörjat sina sommarsysslor, bland annat i form av gräsklippning och trimning. Dessutom kommer de första sommarblommorna, de större varianterna, inom kort att placeras ut i våra bostadsområden, samt nere vid Järndammen, rondellen på Maskinförarevägen och vid tågstationen.
  Läs mer
 • 2019-05-24
  Dags för väg-gupp
  Inom kort kommer de portabla väg-guppen att placeras ut igen i bostadsområdet på Åshöjdsvägen 1–58. Guppen, som är tre till antalet, är av samma typ som tidigare år och ska bidra till ökad säkerhet genom att dämpa eventuella fordons hastighet i området.
  Läs mer
 • 2019-05-24
  Begränsade öppettider
  Nu är det dags för röd dag mitt i veckan igen, denna gång handlar det om Kristi himmelsfärd som i år infaller torsdag den 30 maj. Då har kontoret stängt hela dagen, och onsdag den 29 maj stänger vi klockan 15. Under stängningstid hänvisar vi till journumret vid akuta ärenden. fredag den 31 maj arbetar vi på som vanligt igen med ordinarie öppettider.
  Läs mer
 • 2019-05-16
  Sommar i antågande
  I veckan påbörjade parkavdelningen säsongens gräsklippning, i alla fall på de platser där gräset vuxit sig extra frodigt. Ett annat tecken på att sommaren snart är här är att kommunens badplatser har setts över. Bland annat har vass tagits bort och stränderna krattats. Dessutom har dykare genomfört kontroller, och bryggorna börjar komma på plats. Dags för årets första dopp kanske?
  Läs mer
 • 2019-05-10
  Vårsysslor och nya björkar
  Nu pryds krukorna i våra bostadsområden av säsongens första blomster – penséer. Parkavdelningen jobbar även vidare med vårstädningen, samt planterar en del kompletterande buskar och träd. Bland annat har björkar återplanterats på baksidan av Gammeltorpsvägen 1, A–F. Inom kort väntar också den första gräsklippningen och en översyn av kommunens badplatser.
  Läs mer
 • 2019-04-27
  Helghälsningar från oss!
  Nu är det dags att sjunga in våren på riktigt, och njuta av valborgselden. Men stundande helg innebär även begränsade öppettider här hos oss. På Valborgsmässoafton har vi öppet fram till klockan 15, och den 1 maj har vi stängt hela dagen. Vid akuta ärenden hänvisar vi under tiden till vårt journummer. Vi på Nybo önskar er alla en trevlig valborg och en fin första maj!
  Läs mer

AB Nykvarnsbostäder, Norra Stationvägen 26, 155 33 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50, Fax: 08-552 402 66, E-post info@nykvarnsbostader.se