Nybo
Nykvarns kommun

Nyhetsarkiv- äldre nyheter

 • 2018-04-09
  Snart dags för sandsopning
  Våren känns fortfarande långt borta, men den är på gång.
  Just nu förbereder gata- och parkavdelningen för en av årstidens främsta kännetecken – sandröjningen.
  Så snart vädret tillåter är det dags för grovsopning, och först därefter går man fram mer noggrant. Arbetet planeras sedan vara klart någon gång i maj.

  Läs mer
 • 2018-04-09
  Rekrytering pågår
  Nu har ansökningstiden till kundtjänst-jobbet här hos oss på Nykvarnsbostäder tagit slut.
  Tio personer har kallats till intervju, under vecka 17 och 18. Därefter hoppas vi så snart som möjligt ha en ny medarbetare på plats.

  Läs mer
 • 2018-03-29
  Vårförberedelser
  Ännu några veckor råder vinterberedskap på gata- och parkavdelningen, men när våren kommer vill de vara redo.
  Därför pågår just nu vårförberedelser i form av att diverse ris och kvistar efter vintern plockas undan. Där det går att komma åt fraktas även snöhögar fyllda med sandningsflis bort med maskin, detta för att slippa alltför sandiga gräsytor när värmen senare smälter bort det sista av vintern.

  Läs mer
 • 2018-03-29
  Påsklov och storstädning
  Påsklov och storstädning I samband med ledigheter på skolor och förskolor brukar lokalvårdsavdelningen passa på att storstäda. Så även nu när det är dags för barnen att ha påsklov.
  Denna gång är det en av fritidsavdelningarna på Turingeskolan som ska få en extra översyn, samt vissa delar av Lillhagsskolan.


  Läs mer
 • 2018-03-16
  Vattenläckorna är åtgärdade
  Vattenläckan som upptäcktes på Skogsvägen 23 förra veckan är nu åtgärdad. Ledningen är lagad och nu återstår endast återställning av isolering och mark – ett arbete som pågår. Förra veckan upptäcktes även en annan läcka i en fastighet på Norra Stationsvägen, som även den är lagad, endast efterarbeten kvarstår.
  Läs mer
 • 2018-03-12
  Vi söker en ny medarbetare till vår Kundservice.
  Vi på Nykvarnsbostäder söker nu en självgående kundservicemedarbetare, som vill arbeta med att utveckla samarbetet med våra kunder och leverantörer. Du kommer ha en spännande roll med varierat innehåll och många kontaktytor både internt och externt, så det är fördel om du är social, nyfiken och har lätt att knyta nya kontakter.Läs mer om tjänser under Lediga jobb


  Läs mer
 • 2018-03-09
  Sugen på nytt jobb som parkarbetare
  Vi söker nu en ny medarbetare till vårt team. Vill du också bli en del i gruppen?
  Läs mer om tjänsten under Lediga jobb
  Läs mer
 • 2018-03-06
  Isbana avstängd
  Isbanan vid Björkesta skolan kommer från och med nu att stängas av för denna säsong. Detta på grund av att säkerheten inte kan garanteras. Solen reflekteras mot is och sarg och detta gör att isen smälter och asfalten tittar fram på flertalet platser. 
  Läs mer
 • 2018-03-02
  Snöröjning på högvarv
  Ovädret som dragit fram har gjort att snöröjningen i Nykvarn gått på högvarv. Men gata- och parkavdelningen hälsar att arbetet flutit på bra trots de stora snömängderna. Något som har varit ett problem, liksom i övriga länet, är väglaget och att det inte har fungerat att salta för att bekämpa halkan. För att saltet ska göra sitt krävs nämligen mildare temperaturer än vi bjudits på den senaste tiden.
  Läs mer
 • 2018-02-22
  Fritt fram för skridskoåkning
  Ihållande minusgrader har fått fason på kommunens isbanor och i dagsläget är i stort sett alla åkbara. Enda bekymret är Björkestaskolans rink som är svår att få till eftersom isen smälter så fort solen titta fram. Parkavdelningen hälsar dock att de gör sitt yttersta för att få till en åkbar bana även där. Sedan är det bara att hålla tummarna för att kylan stannar kvar över sportlovet och att alla lediga får fina dagar på isen.
  Läs mer
AB Nykvarnsbostäder, Mikael Wincklers väg 9, 155 30 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50, Fax: 08-552 402 66, E-post info@nykvarnsbostader.se