Nybo
Nykvarns kommun

Nyhetsarkiv- äldre nyheter

 • 2018-09-07
  Trapphusen målas om
  Nu ska trapphuset på Lundavägen 20 få ny färgsättning. Förberedelserna inför målningsarbetet är i full gång och de ljudabsorberande plattorna på varje våning är redan utbytta.

  Läs mer
 • 2018-08-31
  Dags för utökade telefon- och öppettider
  Från och med september blir det lättare att komma i kontakt med oss på Nybo. Både telefon- och öppettider utökas – bland annat med kvällsöppet på torsdagar. Du kan nu nå oss: mån 8–17, tis–ons 8–16, tor 8–19 och fre 8–15. PS) Du har väl inte missat att våra fastighetsskötare arbetar till kl. 18 på torsdagar? Det går alltså prima att boka tid för reparation av fel även då. 
  Läs mer
 • 2018-08-31
  Aktiv Bo för våra verksamhetslokaler
  Det är inte bara hyresgästerna i våra bostäder som får tycka till i Aktiv Bo-undersökningar. Även de som arbetar i våra verksamhetslokaler, som exempelvis förskolor och skolor i lokaler som ägs av kommunen, har fått säga sitt. De som svarat på undersökningen ska nu få en personlig redovisning av resultatet och de handlingsprogram som tagits fram. 
  Läs mer
 • 2018-08-31
  Renovering i Taxinge
  Nu ska portarna på Taxinge slott bytas ut, både vid entrén och på baksidan. De specialbeställda portarna har dock lång leveranstid och bytet sker först senare i höst. Även för Taxinge förskola Nygården är det renovering på gång. Där har en del fönster och altandörrar dömts ut och ska nu bytas.
  Läs mer
 • 2018-08-31
  Hissbyte på Turingeskolan
  Hissen på Turingeskolan har gjort sitt och ska bytas ut. Den fungerar visserligen fortfarande men dess ålder gör att det inte längre går att få tag på reservdelar, därav bytet. Den nya hissen är nu beställd och ska installeras senare under hösten. 
  Läs mer
 • 2018-08-31
  Arborister i farten
  Tillsammans med trädvårdsspecialister, så kallade arborister, ser parkavdelningen nu över träden runt om i kommunen. Vissa av träden behöver gallras ur för att kunna växa bättre, medan andra beskärs för att säkerställa säkerhet och framkomlighet. 
  Läs mer
 • 2018-08-27
  Teracom säljer till Zitius
  Teracom säljer samtliga kundavtal inom området kommunikationsoperatörstjänster till Zitius, ett helägt bolag av Telia, och lämnar därmed KO-marknaden.

  Du som bor i ett hus som ägs av Nykvarnsbostäder kommer därför att få Zitius som kommunikationsoperatör under andra hälften av 2018.

  Övergången innebär inga förändringar för dig som hyresgäst. Du behöver inte skriva på något nytt avtal eller göra några nya val.

  När Teracoms verksamheter går över till Zitius kommer våra hyresgäster att få mer information och uppgifter om Zitius kundportal.


  Läs mer
 • 2018-08-21
  Nykvarnsbostäder söker nya medarbetare.
   Läs mer under länken till höger "Lediga Jobb" 
  Läs mer
 • 2018-07-23
  Vajande regnbågsflaggor för mångfald
  Både Nybo och Nykvarns kommun värnar om mångfald och människors lika värde. Därför hissas i dag regnbågsflaggor på ett 20-tal platser runt om i kommunen; vid både skolor, förskolor, äldreboenden, kommunhus och i våra bostadsområden. Flaggorna kommer sedan att vara på plats i tre veckor framåt, och då alltså även under Stockholm Pride som startar på fredag. – Vi vill på det här sättet markera att Nykvarns kommun står för alla människors lika värde. Alla ska känna sig lika mycket värda och välkomna, oavsett sexuell läggning, könsidentitet, kön, ålder, etnicitet, funktionsnedsättningar, religion eller liknande, förklarar Janette Jardefalk, vd för Nybo, som sköter kommunens fastigheter. För att uppmärksamma vikten av mångfald ytterligare har Nykvarnsbostäder även tagit fram speciella regnbågs-tröjor åt medarbetarna, med texten ”för allas lika värde”.
  Läs mer
 • 2018-06-20
  Felanmälan i semestertider
  Semestertider innebär som bekant även begränsad personalstyrka. Vid felanmälningar nu under sommaren prioriteras därför akuta ärenden. Vi hoppas att ni som anmäler sådant av mindre brådskande karaktär har överseende med att det tar lite längre tid än vanligt att åtgärda
  Läs mer
AB Nykvarnsbostäder, Mikael Wincklers väg 9, 155 30 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50, Fax: 08-552 402 66, E-post info@nykvarnsbostader.se