Nyhetsarkiv- äldre nyheter

 • 2020-03-10
  Lediga jobb, nya medarbetare sökes
  Nya medarbetare sökes till tjänsterna Förvaltare och EkonomichefVi vill förstärka vårt team med ytterligare personal.
  Vi söker nu en förvaltare som drivs av att utveckla och underhålla fastigheter på ett långsiktigt och hållbart sätt.
  Vi söker även en ekonomichef. En erfaren ledare med strategisk höjd, ett drivet och lyhört ledarskap med förmågan att axla ansvaret för att vidareutveckla Nykvarnsbostäder ekonomifunktionLäs mer häröppnas i nytt fönster eller under rubriken "Lediga jobb" till höger.
  Läs mer
 • 2020-03-09
  Spola i kranarna på Åshöjdsvägen och Dahlbergsväg
  Efter avstängningen av vatten på Åshöjdsvägen 1-58 och Dahlbergsväg 2-8 kan vattnet vara missfärgat etc. Vi vill att ni spolar i alla kranarna i några minuter innan ni börjar använda vattnet eller dricka det.
  Läs mer
 • 2020-02-21
  Extra städning på sportlovet
  När kommunens elever har lov brukar Nybos lokalvårdsavdelning passa på att storstäda i skolorna. Nu under sportlovet är det dags för storstädning och extra golvvård på Lillhagaskolan. Även Furuborgskolan får lite extra omsorg under ledigheten.
  Läs mer
 • 2020-02-11
  Källarsopning på gång
  3–4 gånger per år sopar våra lokalvårdare källarna i våra bostadshus, och nu är det dags igen. Alla eventuella lösa föremål i källargångarna tas bort av fastighetsskötaren, så vet du med dig att du har saker stående är det hög tid att plocka bort dem.
  Senare i vår, i slutet av mars, är det sedan dags för storstädning av alla tvättstugor.

  Läs mer
 • 2020-02-10
  Nya hyrorna för 2020 är klara
  AB Nykvarnsbostäder och Hyresgästföreningen region Stockholm har träffat en överenskommelse för hyrorna 2020.Uppgörelsen innebär en hyreshöjning på 2,0 procent från 1 januari 2020 för de bostadslägenheter som ingår i förhandlingsordningen. Hyreshöjningen för januari och februari månad fördelas på mars och aprils hyresavier.Hyreshöjningen beror bland annat på ökade taxor.
  Läs mer
 • 2020-02-06
  Fällning av björk, Åshöjdsvägen.
  En björk kommer att fällas i dungen mellan Åshöjdsvägen och Dahlbergsväg 2. Orsaken är att den bedöms som ett riskträd som så småningom kan falla av sig själv.
  Arbetet med fällningen och borttagningen av björken kommer utföras dem närmsta dagarna och utföras av vår parkavdelning.

  Läs mer
 • 2020-01-31
  Ny fastighetsutvecklingschef
  I februari välkomnar vi vår nya fastighetsutvecklingschef, Jan Kristensson. Han kommer bland annat ansvara för att Nybo bygger nya bostäder samt utvecklar det nuvarande fastighetsbeståndet.
  Läs mer
 • 2020-01-31
  Fällning av skadade träd
  Skoningslösa barkborrar är i farten och har skadat ett stort antal träd, cirka 100 stycken, i våra tätortsnära skogar.
  Vi arbetar just nu med att fälla de träd som angripits, dels för att undvika risken att döda träd faller omkull, dels för att förhindra nya angrepp.

  Läs mer
 • 2020-01-23
  TV-Problem Åshöjdsvägen
  Det är forfarande problem med TV-sändningen för en del av er hyresgäster på Åshöjdsvägen 9-15, efter branden.
  Reparationsarbetet har påbörjats men det kommer tyvärr dra ut lite på tiden då det måste göras samtidigt som reparationen av själva tvättstuge-lokalen.

  Läs mer
 • 2020-01-20
  Nya driftchefen är på plats
  Vi välkomnar Tanja Forsström som nyligen började arbeta här hos oss på Nybo. Hon är ny driftchef för gata/park/VA samt Kultur och Fritid, och ansvarar bland annat för vinterväghållningen samt drift och underhåll av kommunens VA-nät.
  – Det känns otroligt roligt, spännande och utmanande med ett nytt sammanhang, säger hon. Och bara efter några dagar med min grupp och övriga medarbetare så känner jag att jag verkligen kommer att trivas på Nybo!


  Läs mer

AB Nykvarnsbostäder, Norra Stationvägen 26, 155 33 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50, Fax: 08-552 402 66, E-post info@nykvarnsbostader.se