Nybo
Nykvarns kommun

Nyhetsarkiv- äldre nyheter

 • 2017-10-04
  Störning i telefoni
  Våran telefonoperatör kommer att uppdatera vårt telefonisystem på torsdag den 5/10 mellan klockan 14:00 - 15:00. Under denna tid kommer det bli svårt eller omöjligt att nå oss via telefon.
  Läs mer
 • 2017-09-28
  Du har väl inte glömt att svara?
  Hittills har drygt var fjärde hyresgäst svarat på Aktiv Bo, Nykvarnsbostäders boundersökning. I veckan skickades en påminnelse ut till alla er som Nybo har mejladress till och ni kan nu svara på enkäten digitalt. Övriga får en påminnelse i den vanliga brevlådan i början av oktober.
  Läs mer
 • 2017-09-28
  Hejdå sommargrönska
  Nu har parkavdelningen börjat ta bort sommarblommorna som varit planterade runt omkring i kommunen. All grönska försvinner dock inte på en gång utan plockas bort successivt beroende på höstens väderlek.
  Läs mer
 • 2017-09-28
  Träden flyttade hemifrån
  Förra veckan berättade vi om träden som skulle tas bort på Järnavägen, bland annat för att ge plats åt en ny gångväg. Nu är träden flyttade, men det var bara ett av dem som blev kvar i närområdet. De övriga två flyttades i stället till Gammeltorps lekplats där de får skapa lite skugga framöver.
  Läs mer
 • 2017-09-28
  Dags för storstädning och fönsterputs
  Inom kort påbörjas den årliga storstädningen, samt fönsterputs, i Nybos alla trappuppgångar. I år har Nybo tagit in en entreprenör, Nellys städ, som ska göra jobbet eftersom den ordinarie personalen är upptagen med ordinarie sysslor. Vill du veta mer om vår städpolicy hittar du mer information här på hemsidan.
  Läs mer
 • 2017-09-26
  Söka bostad, Till bostadskön
  Det har varit problem att komma in på sidan söka bostad.
  Detta skall nu vara åtgärdat.

  Läs mer
 • 2017-09-25
  Glöm inte Aktiv Bo!
  Förra veckan delades årets boendeundersökning, Aktiv Bo, ut till alla hyresgäster. Vi på Nykvarnsbostäder hoppas verkligen att du tar chansen att svara och berätta för oss vad du tycker. Dina åsikter är värdefulla för oss. En extra påminnelse om detta kommer även brevledes i början av oktober.
  Läs mer
 • 2017-09-25
  Sandlåda plockas bort
  Den lilla sandlådan på Åshöjdsvägen har gjort sitt. Barnen leker numera mycket hellre i den nya parken intill. Därför tas nu den gamla sandlådan bort och marken förses i stället med ny jord och gräsfrön.
  Läs mer
 • 2017-09-25
  Flytt av träd, och ny gångväg
  Två träd framför husen på Järnavägen 14 har vuxit snabbt och börjar redan nudda balkongerna. Risken är att de snart skymmer sikten helt och hållet. Därför tas de två träden nu bort och får i stället nya placeringar i närområdet. Även ett tredje träd kommer att flyttas, vid parkeringarna. Detta för att ge plats åt en ny, bättre gångväg i stället för den nuvarande som varit knepig att använda – i synnerhet vintertid då snövallarna hindrat framkomligheten. Den nya gångvägen, som blir asfalterad, anläggs i slutet av oktober.

  Läs mer
 • 2017-06-29
  Glad Sommar önskar vi på Nykvarnsbostäder alla våra hyresgäster!
  Vi på Nykvarnsbostäder närmar oss lite sommarledigt och kan med det gå hem och känna oss mer än nöjda med det arbete vi genomfört under våren.Vi har bland annat hunnit med en gemensam städdag för samtliga medarbetare och där vi också fick möjlighet att träffa några av er. Efter det har vår- och sommararbetena verkligen kommit igång på allvar. Något senare än vanligt då vi på vår städdag den 18 april hade snö.Även i år har vi sommarungdomar anställda som arbetar med att hålla våra områden rena och fina vilket vi fick mycket uppskattning för efter förra sommaren. Ser ni gruppen, stanna gärna till och prata med dem.Efter sommaren är det återigen dags för oss att dela ut vår hyresgästenkät, Aktiv Bo. Nytt för i år är att hela bolaget kommer att dela ut enkäten personligen till dig som är hyresgäst och vi hoppas att vi vid det tillfället kommer att träffa så många av er som möjligt. Vi återkommer med mera information efter sommaren.Nytt nummer av vår tidning Nybo Nytt kommer att delas ut i september istället för nu i juni.Öppet i sommar Under perioden 3 juli – 20 augusti håller kontoret öppet varje vardag klockan 9,00 -12,00.Växeln är öppen som vanligt under hela sommaren.Somriga hälsningar Janette Jardefalk VD AB Nykvarnsbostäder

  Läs mer
AB Nykvarnsbostäder, Mikael Wincklers väg 9, 155 30 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50, Fax: 08-552 402 66, E-post info@nykvarnsbostader.se