Nybo
Nykvarns kommun

Nyhetsarkiv- äldre nyheter

 • 2018-06-14
  Dags för storstädning
  Nu är det äntligen sommarlov för kommunens elever. Det betyder samtidigt att lokalvårdsavdelningen kan påbörja storstädningen, och vid behov även golvvård i skolorna. Vecka 28–32 får sedan förskolor och andra verksamhetslokaler, som Nybo har hand om, samma behandling.
  Läs mer
 • 2018-06-14
  Fönsterrenovering på slottet
  Alla fönster på Taxinge slotts framsida ska nu ses över, med reparationer och målning. Om allt går enligt planerna påbörjas renoveringen efter sommaren, vecka 37. Arbetet beräknas sedan pågå cirka två veckor.
  Läs mer
 • 2018-06-14
  Sommarblommor på plats
  Vårens penséer, som prytt runt om i kommunen, har nu gjort sitt. I stället har planteringarna fyllts på med fina sommarblommor, ett arbete som just har färdigställts av Nybos parkavdelning.

  Läs mer
 • 2018-06-07
  Skolavslutning, och bänkar till parken
  Just nu ser parkavdelningen till att trimma extra fint i närheten av kommunens skolor inför den stundande skolavslutningen.
  Stort fokus ligger också på vattning av alla nyplanteringar.
  Dessutom placeras bänkar och papperskorgar ut vid promenadstråket i anslutning till ån vid Engelska parken.

  Läs mer
 • 2018-06-07
  Nya dörrar till Taxinge
  Taxinge slott ska få nya dörrar, både i entrén och på altanen. De handtillverkade specialdörrarna från Dalarna är nu beställda och kommer, om allt går enligt planerna, att installeras någon gång på sensommaren.
  Läs mer
 • 2018-05-31
  Dags att fira
  Onsdag den 6 juni är det dags för Nykvarnsdagen och traditionsenligt firande av nationaldagen i Folkets park, och i år finns vi från Nykvarnsbostäder på plats igen. Vi bjuder på godis, delar ut heliumballonger och berättar om våra framtida planer.
  Hoppas att vi ses!

  Läs mer
 • 2018-05-31
  Stängt på kontoret
  På tisdag, den 5 juni, har Nybos personal friskvårdsdag och kontoret är stängt. Eventuella samtal kopplas vidare till kommunen som kan hjälpa till vid akuta ärenden.
  Läs mer
 • 2018-05-30
  Parkeringsförbud på parkeringen, Åshöjdsvägen
  Onsdag den 30/5 kommer sandsopning ske på stora parkeringen, Åshöjdsvägen.
  Det råder parkeringsförbud under dagen från klockan 08:00 till 12:00 för att underlätta för utförarna att få bort allt grus m.m.
  Vi tackar för hjälpen.
  Läs mer
 • 2018-05-25
  GDPR
  Den 25 maj träder Dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft vilket innebär att skyddet för dina personuppgifter stärks och kraven på oss som företag skärps. AB Nykvarnsbostäder värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter, oavsett och du är hyresgäst eller bostadssökande. Som hyresgäst behöver du inte göra något med anledning av den nya lagstiftningen. Vill du läsa mer om hur vi behandlar dina uppgifter kan du göra det på vår hemsida www.nykvarnsbostader.se

  Läs mer
 • 2018-05-18
  Sand, grönska och bad
  Den tidiga sommarvärmen har gett parkavdelningen extra bråda dagar. Sandsopning, blomplantering, gräsklippning och allmän skötsel av grönskan – allt sker nu på en och samma gång. Dessutom förbereds kommunens badstränder; dykare kollar av läget, bryggor ska i och vassen bort.
  Läs mer
AB Nykvarnsbostäder, Mikael Wincklers väg 9, 155 30 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50, Fax: 08-552 402 66, E-post info@nykvarnsbostader.se