2016-10-24

Ann Söderström går vidare mot nya utmaningar

Efter fem år som vd på AB Nykvarnsbostäder går Ann Söderström vidare till ett jobb som vd på Roslagsbostäder AB.

Läs mer --->

- Jag är oerhört stolt och glad över bolagets utveckling under de fem år jag haft förmånen att arbeta som vd i Nybo. Men var sak har sin tid och nu är det dags för mig att gå vidare till nya utmaningar, säger Ann Söderström.

- Under Anns tid i bolaget har hon tillsammans med sin personal arbetat med att skapa god ordning och reda, god ekonomi och fortsatt utveckling för medarbetarna. Personalen har bland annat erhållit Kundkristallen två år i rad för bästa förbättring av kundnöjdhet, säger styrelseordförande Runar Andersson (NP).

Under den period som Ann Söderström har varit vd i AB Nykvarnsbostäder (Nybo) har mycket hänt i bolaget. Nybo har bland annat tagit över kommunens verksamheter gällande gata, park, VA och lokalvård samt ansvaret för kommunala verksamhetslokaler. Bolaget har byggt 116 nya hyresrätter, varav 72 i kvarteret Karaffen, samt gjort stora renoveringar i befintligt bestånd. Under Anns ledning har Nybo även arbetat fram planunderlag till 320 nya lägenheter i Nykvarn de kommande åren.

- Jag önskar Ann stor lycka till i sitt nya uppdrag som vd i Roslagsbostäder *, säger Runar Andersson.

AB Nykvarnsbostäders styrelse har påbörjat rekryteringen av en ny vd för bolaget.

För mer information kontakta:
Runar Andersson, styrelseordförande AB Nykvarnsbostäder, 0705-92 09 09, runarandersson@hotmail.com

* Roslagsbostäder AB är ett medelstort bostadsbolag med drygt 2000 lägenheter och cirka 13 000 kvm lokaler på fem orter i Norrtälje kommun. Norrtälje kommun står inför en stark tillväxt och har som mål att bygga 450 nya lägenheter per år de närmaste åren.

AB Nykvarnsbostäder, Norra Stationvägen 26, 155 33 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50,  E-post info@nybo.se