Information till hyresgästerna boende i KV Karaffen 2 Skogsvägen 1, Nykvarn
Måndagen den 6 maj påbörjas arbeten med besiktningsanmärkningar.........

 

Vi startar med målning av fönsterbläck på loftgångar vi sätter varningsskylt på de som är målade.

Vi åtgärdar även skador samt anmärkningar på era balkonger tillträde till balkonger sker via skaylift.  I samband med dessa arbeten utför vi som en kompensation mot er hyresgäster även utvändigt fönsterputs på balkongen.

I övrigt kommer det att pågå på övriga delar av huset lite målningsarbeten av dörrar samt vissa bättringar på fasader, socklar.

Måndagen den 13 maj startar arbetet med att lägga om markstenar framför entrén, Under tiden detta arbete pågår kommer vi att stänga av entrén.
 
Tillträde till och från fastigheten får ske via entrén i källaren. Skylt monteras på insidan i trapphuset som påminnelse.
 
Vi kommer även att måla om golven på loftgångarna detta arbete sker mellan kl 2100-2400 och golvet kan beträdas nästkommande morgon efter kl 0600. Datum för detta arbete är inte bestämt vi återkommer med besked när det blir aktuellt.

Samtliga arbeten skall varar klara till och med den 17 maj.
 
Vi hoppas ni har överseende med den störning som ovanstående arbeten innebär men tror att när alt är klart ni skall kunna njuta av en snyggt renoverad fastighet.

 

 
 

AB Nykvarnsbostäder, Norra Stationvägen 26, 155 33 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50,  E-post info@nybo.se