2016-02-12

Otroligt men sant: Kundkristallen – igen!

Torsdagen den 11 februari hände det som aldrig har hänt förut: att ett bostadsföretag vann Kundkristallen i samma kategori för andra året i rad. Och det var Nybo som stod för bedriften!
Läs mer ---->

Redan förra året vann Nybo Kundkristallen i kategorin Största servicelyft, baserat på det förbättrade omdömet kunderna givit bolaget sedan den föregående mätningen i kundmätningen Aktiv Bo.
I år hände det alltså igen. Trots att Nybo noterat den största ökningen i serviceomdöme det föregående året lyckades företaget öka även det följande året – och dessutom så mycket att man vann kategorin igen! En prestation som aldrig har hänt tidigare.
- Det är jättekul och oerhört inspirerande! Säger Nybos VD Ann Söderström, som menar att det finns några klara orsaker till framgången.
- Medarbetarna, säger hon kort. Våra duktiga medarbetare som går till jobbet varje dag med målet att sätta kunden i fokus med allt de gör. Det är ett idogt lagarbete med ett tydligt mål.
Nybo har också arbetat mycket med att förfina samarbetet mellan bolagets olika avdelningar för att maximera effekten av insatserna man gör.
- Och det som styr oss i våra planer är kundernas synpunkter, inte minst i Aktiv Bo-mätningarna, fortsätter Ann Söderström. Vi lyssnar på våra kunders synpunkter och anstränger oss svara upp mot de förslag och förväntningar kunderna uttrycker.
Har man nått ända fram nu? Går det att förbättra sig ytterligare ett år?
- Javisst! Säger Ann Söderström. Det finns alltid utrymme för att göra fler insatser och det är precis vad vi ska sätta oss ner och gå igenom härnäst. Nu ska vi alla utarbeta planer för det kommande året, baserat på våra hyresgästers synpunkter. Vi har redan nu en uppfattning om vilka områden som ska prioriteras, men det gäller att förbättra sig inom de områden där det behövs mest samtidigt som man inte får tappa tempo inom de områden där vi redan nu är framgångsrika.
Vem vet – i februari 2017 kanske vi får uppleva ytterligare en historisk utdelning av Kundkristallen!


AB Nykvarnsbostäder, Norra Stationvägen 26, 155 33 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50,  E-post info@nybo.se